HTML

Csak a DJ BoBo, mert kell a fájdalom!

A helvét Megváltó pellengére állítása a világ okulására.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy nagy életmű elé avagy Svájc igazi arca

2009.02.11. 15:59 ambivalencia

Mi jut az eszedbe Svájcról? Már előre látjuk, hogy az emberek nagy része olyan unalomig elcsépelt válaszokat ad erre a kérdésre, mint a havas hegycsúcsok, a finom csokoládé, a pontos óra vagy éppen a titkoktól vízhangzó bankrendszer. A fanatikusabbakban akár még olyan nevek is felmerülhetnek, mint Kálvin János vagy éppen Roger Federer. De ez maga a hazugság, nem egyéb, mint a média fondorlatos tevékenységének következménye. A médiáé, amely egészen eddig elferdítette a tényeket, eltitkolta a valóságot. Azonban mi ennek most véget vetünk.

Azért hoztuk létre ezt a blogot, mivel tegnap este egy látszólag hétköznapi, ámde meggondolatlan lépésre szántuk el magunkat: DJ BoBo klippeket kezdtünk el nézegetni. Na igen, már akkor tudtuk, hogy ennek nem lesz jó vége. Ekkor nyílott fel a szemünk és éreztük át teljes emberi valónkban, hogy vajon mit érezhetett Neo, amikor bevette azt a bizonyos piros pirulát. Szinte villámként csapott belénk a felismerés, hogy Tell Vilmos ismét eljött közénk, hogy a zenei élet mocsarában igazságot szolgáltasson. Mivel eredeti neve elhallgatását kérte, ezért mi csak DJ BoBo néven fogunk rá hivatkozni. 

Ezentúl minden héten jelentkezünk majd a helvét Megváltó egy-egy remekművével. Ne higgyétek, hogy késni fogunk, mert olyan pontosak leszünk, mint a Girard Perregaux.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://djbobo.blog.hu/api/trackback/id/tr25937102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lemieux 2009.03.03. 22:21:00

DJ BoBót minden háztartásba!
süti beállítások módosítása